search
menu
person
[ Оновлені теми · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Форум - HOTLVIV - Forum » Львів - рідне місто » Львівський транспорт » Рейковий автобус у Львові
Рейковий автобус у Львові
Alex-Kuchma (UA) Дата: Вівторок, 26.01.2010, 21:39 | Повідомлення # 1
Майор
Група: Перевірені
Повідомлень: 93

Рейковий автобус – це комфортабельний вагон на 97 місць із сучасною системою кондиціонування, обігріву та електронного інформування про станції. Курсуватиме він за маршрутом ст. Сихів–Зубрівська–Персенківка–Княгині Ольги–Коновальця–Городоцька–Головний вокзал–Варшавська–Г. Хоткевича–Підзамче і у зворотному напрямку. Із Сихова на Підзамче пасажири зможуть дістатися за неповних 47 хвилин. Графік руху вже погоджено і затверджено. Буде сім рейсів з інтервалом руху приблизно в годину.

Для відкриття руху потрібно побудувати низку нових зупиночних пунктів: Сихів-Міст, Княгині Ольги, Варшавська, Будинок культури ім. Гната Хоткевича, Батарівка-2, Рясне-1, Рясне-2. Окрім того, планується провести реконструкцію платформ зупиночних пунктів у районах вулиць Зубрівська, Коновальця, Городоцька та задіяти існуючі зупиночні пункти на станціях Львів, Персенківка, Сихів, з/п Батарівка.

Впровадження цього соціального проекту здійснюватиме державне підприємство «Укрзалізниця». Львівська міська рада, зі свого боку, прийняла рішення про звільнення залізниці від сплати обов’язкових інвестиційних внесків та інших місцевих податків, пов’язаних з реалізацією проекту. Завдяки цьому планується, що ціна квитка на проїзд у рейковому автобусі становитиме 1 грн 50 коп. Окрім того, для студентів і школярів квитки продаватимуть за пільговою вартістю: 0,75 грн і 1,12 грн відповідно.

Щоденний Львів
 
Admin (UA) Дата: Вівторок, 26.01.2010, 21:41 | Повідомлення # 2
Генерал-майор
Група: Адміністратори
Повідомлень: 85

 
Alex-Kuchma (UA) Дата: П`ятниця, 29.01.2010, 20:52 | Повідомлення # 3
Майор
Група: Перевірені
Повідомлень: 93

suspicious І ЯК ?

Повідомлення відредагував Alex-Kuchma - П`ятниця, 29.01.2010, 20:56
 
Форум - HOTLVIV - Forum » Львів - рідне місто » Львівський транспорт » Рейковий автобус у Львові
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:



Copyright HOTLVIV  © 2024
 
HOTLVIV - Безкоштовно - ігри, фильми, музика, спілкування, чат, форуми і тд...
Всі права на матеріали, які розміщені на сайті охороняються відповідно до законодавства України, в тому числі, і авторським правом. При будь-якому використанні матеріалів сайту, посилання (hyperlink) на www.hotlviv.at.ua обов'язкове !