search
menu
person
[ Оновлені теми · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Форум - HOTLVIV - Forum » Спілкування » Кутог споживача львів`ян » Усі проблеми пов’язані з вивезенням сміття та встановленням.
Усі проблеми пов’язані з вивезенням сміття та встановленням.
Admin (UA) Дата: П`ятниця, 09.11.2012, 01:06 | Повідомлення # 1
Генерал-майор
Група: Адміністратори
Повідомлень: 85

Коли заважають смітники…



Усі проблеми пов’язані з вивезенням сміття та встановленням смітників регулюються Наказом Державного комітету України з питань житлово-комунального господарства «Про затвердження Правил утримання житлових будинків і при будинкових територій» №76 від 17.05.2005

Згідно із п.3.6.6. зазначених правил, сміттєзбірники необхідно розміщувати не ближче 20 м від вікон та дверей житлових будинків, але не далі ніж 100 м від вхідних під`їздів.

Якщо смітник Вашого будинку знаходиться далі ніж 100 м, Ви можете письмово звернутись до начальника комунального відділу районної адміністрації з вимогою встановити сміттєзбірник на відстані, встановленій законодавством.

Санітарне обслуговування прибудинкових територій проводиться спеціалізованими підприємствами з обслуговування житла або приватними особами, згідно з технологічними рекомендаціями і нормами.

ЛКП зобов`язані на договірній основі надавати послуги:

з вивезення побутових відходів за погодженим графіком
з утримання в робочому стані контейнерів для побутових відходів і сміттєзбірників без їх переповнення та забруднення території
з вивезення з прибудинкових територій металобрухту, сміття та ін.

Пам’ятайте!
за своєчасне вивезення з прибудинкової території побутових відходів з дотриманням графіку, який не повинен допускати переповнення контейнерів і сміттєзбірників та забруднення території, Ви ПЛАТИТЕ.
якщо Ви незадоволені санітарним станом прибудинкових територій, зверніться до свого ЛКП з клопотанням про направлення спеціалізованому підприємству, яке на договірній основі з ЛКП здійснює вивезення побутових відходів, листа про те, що ви незадоволені якістю їх роботи.
в разі не вжитих відповідних заходів з боку ЛКП щодо контролю за графіком вивезення, вимагайте перерахунку квартирної плати.
Прикріплення: 0585170.jpg (237.9 Kb) · 6661082.jpg (148.8 Kb) · 0443606.jpg (202.3 Kb)
 
Admin (UA) Дата: П`ятниця, 09.11.2012, 01:46 | Повідомлення # 2
Генерал-майор
Група: Адміністратори
Повідомлень: 85

 
Admin (UA) Дата: П`ятниця, 09.11.2012, 02:16 | Повідомлення # 3
Генерал-майор
Група: Адміністратори
Повідомлень: 85

Прикріплення: 6506182.jpg (288.3 Kb)
 
Форум - HOTLVIV - Forum » Спілкування » Кутог споживача львів`ян » Усі проблеми пов’язані з вивезенням сміття та встановленням.
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:



Copyright HOTLVIV  © 2024
 
HOTLVIV - Безкоштовно - ігри, фильми, музика, спілкування, чат, форуми і тд...
Всі права на матеріали, які розміщені на сайті охороняються відповідно до законодавства України, в тому числі, і авторським правом. При будь-якому використанні матеріалів сайту, посилання (hyperlink) на www.hotlviv.at.ua обов'язкове !