search
menu
person
[ Оновлені теми · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Форум - HOTLVIV - Forum » Соціальний » Медицина - здоров'я » Допомога при болях в спині (Кожний сам може собі допомогти)
Допомога при болях в спині
safal (UA) Дата: Вівторок, 21.12.2010, 15:09 | Повідомлення # 1
Рядовий
Група: Користувачі
Повідомлень: 1

Доброго дня.
Вирішив створити тему, щоб поділитися досвідом, як допомогти собі при проблемах спини, і головне будти підкованним у знаннях. Спина дійсно одна з найнеприємніших больових відділів нашого тіла, можливо найболючиший, тому що церез нього проходить головна ЦНС. Одного разу я натрапив на книжку И. М. Данилов "Остеохондроз для профессионального пациента". Прочитав вже декілька разів. Доречі після Львівскього форуму. Поїхав на форум, і потрапив "випадково" )) на конференцію, цього року, в вересні здається. Мало тоді зацікавився, але пізніше книга потрапила від друга в руки, ось дивись що я купив, каже... ну думаю ладно вже, якщо 2 рази потрапила до рук, треба прочитати)) Ви знаєте, не пошкодував взагалі ні про що. Дійсно чудова книга. В мене слава Богу нема проблем з хребтом, ну так, маленьке сутулення. Після того що прочитав там, зразу виправився, почав ходити просто по вулиці приблизно 1.5-2 години, як там описуется, і сутулість почала пропадати Чудово. Ось батьку моємо теж так, допомогла. Про грижу там описуєтся чудово. Він теж зробив висновки що і як. Взагалі чудова. раджу всім. дуже чудово описуються методи лікування, які після цього наслідки. Пишеться, що не потрібно робити зразу операцію якщо є грижа, адже після цього наступає рецідив, тобто повернення і ускладення стану. А в нас, як щось тільки так зразу під ніж(((( Да і на витяжіння не треба, чому.. теж описує, корсет мишечний, як називается, теж приносить ускладення.
Доречі на ютубі хтось відео зробив про грижу. Відео саме по цій книжці, може кому цікаво ось тут силочка
Грыжа диска: оперировать или лечить?
http://www.youtube.com/watch?v=DPksmIviuYA
А взагалі, що я хочу сказати - бережіть своє здоров"я!!! Щасти усім smile


Повідомлення відредагував safal - Вівторок, 21.12.2010, 18:37
 
Форум - HOTLVIV - Forum » Соціальний » Медицина - здоров'я » Допомога при болях в спині (Кожний сам може собі допомогти)
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:



Copyright HOTLVIV  © 2024
 
HOTLVIV - Безкоштовно - ігри, фильми, музика, спілкування, чат, форуми і тд...
Всі права на матеріали, які розміщені на сайті охороняються відповідно до законодавства України, в тому числі, і авторським правом. При будь-якому використанні матеріалів сайту, посилання (hyperlink) на www.hotlviv.at.ua обов'язкове !